2 efektna načina kako da iskoristiš suvo cveće za zimsku dekoraciju stola

Autor: Komuna Redakcija

17/11/2021

U enterijer svetu, priroda, prirodni materijali, različite strukture, paterni i određene boje neprikosnoveno vladaju svim sezonama. No, već sa početkom zime sve što nam priroda nudi postaje još koloritnije i izraženije. Zbog toga nije ni čudo što nam je toliko lako da bilo koji prostor brzo ušuškamo. U tome nam neprikosnoveno može pomoći suvo cveće. 

U ovom periodu kada nam se zima tek zahuktava, a za prazničnu dekoraciju je još rano, uz dekoraciju od suvog cveća ćete lako oplemeniti prostor i pripremiti ga kasnije zimsko i praznično ruho.

 

Nezaobilazno suvo cveće kao zimska dekoracija na stolu

 

Ja sam to uradila uz pomoć suvih cvetova koji sa sobom nose duh proteklog leta, ali i lepotu koja ne prolazi kako se doba smenjuju. Naposletku, to svaki buket suvog cveća čini i nezaobilaznom dekoracijom koje god da je doba godine. Koliki je to samo poen i za održivost i pravu odu prirodi, zar ne? 

Enterijer suvo cveće dekoracija

A ako se pitate šta tačno suvo cveće čini prikladnijim za određenu sezonu, odgovor leži u posebnom odabiru cvetova i njihovih boja. Kako do takvih idealnih kombinacija zna Anđela, cvetna dizajnerka i vlasnica brenda Angie Flowers & Decoration

Njene vredne ruke kreirale su dva praktična proizvoda koji svakom od nas omogućuje baš to - autentičnu dekoraciju sa bojama koje oslikavaju sve lepote prirode koja traje.  

I ne samo to!

 

Kako to tačno sami možete aranžirati suvo cveće? 

 

Angie Flower Kit set je set za sve nas laike u aranžiranju cveća, koji nam omogućava da bez muke stvorimo aranžman dostojan profesionalnog cvećara. Toliko je lako. Prednost ovog seta suvog cveća jeste što vam omogućava da buket aranžirate zaista kako želite i da to izgleda lepo. Kao praktičan alat i dodatak stižu makazice i kanap kojim možete svezati buket kako bi u vazi stajao stabilno. 

set za dekoraciju suvog cveća

U setu stiže i šest vrsta suvog cveća sa dominantnim tamno zelenim, oker i bež nijansama dostupnog suvog cveća, idealnih za sve zimske aranžmane. 

angie flowers set za dekoraciju

Set je namenjen za aranžmane u vazama visine do 20 centimetara, a širine grla do 7 centimetara. Ali vi možete pustiti mašti na volju. 

Ovakav aranžman na stolu možete upotpuniti uz zimski dodatak braon i bež boja. Napunite keramičku činijicu sa lešnicima i orasima, ili (u mom slučaju) sa žir svećama.

Suvo cveće

Dodajte omiljenu sveću u čaši kako biste postigli usklađenost i dopunili postavku. 

Stolice prekrijte vunenim ili krznenim strukturama, a možete i da dodate jastučiće kako biste dodatno “ugrejali” trpezariju. 

 

Jednostavna rešenja za efektan cvetni aranžman bilo gde 

 

No, ako ste više minimalista u duši i stil vam je prevashodno okrenut ka svedenim bojama i tek po kojim detaljem, onda je Flower bar možda pravo rešenje za vas. 

suvo cveće

U ovom setu takođe dobijate nekoliko vrsta suvih biljaka i poseban drveni aranžer sa rupicama u koje ređate cvetove. Tako dobijate postavku koja na jednostavan, a efektan način pleni prostor i sam sto.

flower bar drveni stalak

Upotpunjen uz salonsku sveću, ili pak neku mirisnu, prazničnu sveću, ovaj aranžman efektno upotpunjava i bilo koji prazan prostor. 

suvo cveće dekoracija

Podržimo prirodu i vredne ruke 

Za koji god set se odlučili, u paketu nećete dobiti samo pravi home dekor set i dašak prirode, već i trud vrednih ruku vlasnika malog biznisa punog ljubavi prema svakom paketu spremljenog za vas. 

Obavezno proverite i ostale kombinacije dekoracije sa suvim cvećem koje nudi Angie Flowers&Decoration shop na Komuna marketu.