Handmade festival u Beogradu!

Atmosfera na bazaru
Autor: Komuna Redakcija

25/08/2022

Handmade festivali su sjajna mesta za okupljanje i izgradnju lokalne zajednice, a u jeku virtuelnih dešavanja, predstavljanje proizvoda malih proizvođača na marketima odlična je prilika da se ljudi upoznaju sa lokalnim proizvođačima i domaćim brendovima. Za proizvođače, ovakvi marketi predstavljaju priliku da svoje redovne i nove mušterije upoznaju sa svojim radom, ali i da im približe proces i vrednosti koji stoje iza kreiranja proizvoda. Komuna market je veliki gradski događaj koji okuplja preduzetnike, umetnike i male proizvođače i nudi posetiocima priliku da lično kupe ili preuzmu hendmejd proizvode najboljih domaćih brendova.

Štand sa nakitom

Posebna pažnja prilikom organizacije festivala je posvećena selekciji proizvođača, prezentaciji i rasporedu tezgi, kao i propratnom umetničkom programu za decu i odrasle. Možete da računate na našu kvalitetnu izvedbu, trud i posvećenost detaljima. Zabavni program za koji je zadužen Weekend Bazzar je osmišljen sa ciljem da okupi posetioce svih uzrasta, te, u okviru festivala, posetioce pored Komuna marketa očekuje Food i Piknik zona sa ukusnom domaćom hranom i pićem, radionice i pozorišne predstave za decu, a dobru atmosferu garantuju i poznati gradski bendovi i DJ-evi. Tačan program će biti objavljen blagovremeno, zato nas pratite na društvenim mrežama. Kako je bilo na prethodnim izdanjima festivala pogledajte ovde.

''Najlepše vam hvala na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji bazara. Svaka čast na celokupno pripremljenom programu a pogotovo delu za decu. Na marketu je bilo veoma kvalitetnih izlagača. Radujemo se daljoj saradnji i našem rastu i razvoju uz vas i sa vama. Svako dobro želim celoj ekipi.''

- osnivač brenda Two N

Komuna market kesica

Igraliste za decu

Učestvovanje na Komuna marketu je odlična prilika da uz sjajnu festivalsku atmosferu predstavite kvalitet, ljubav i ideje koje stoje iza vaših proizvoda mnogo široj publici na najlepšoj šetačkoj lokaciji u Beogradu, a to potvrđuju utisci izlagača koji su posle svakog Komuna marketa sve pozitivniji i zadovoljniji!

''Što se tiče organizacije festivala jako sam zadovoljan i sve je bilo na vrhunskom nivou. Posećujem mnoge manifestacije i mogu reći da je ova u samom vrhu što se tiče profesionalnosti i načina na koji je odrađena. Ukoliko nastavite ovako, a verujem da hoćete, velika je verovatnoća da postanete najbolji i najveći festival ovakvog tipa u Beogradu.''
- osnivač brenda Sapun Moj

Izlagači koji imaju aktivan online šop na Komuna marketu, kao i oni koji odluče da otvore web prodavnicu na Komuni pre festivala imaće posebne pogodnosti. Ako ste neko ko redovno izlaže na marketima ili neko ko tek planira da javno predstavi svoje proizvode, pročitajte naše savete kako da se pripremite za prodaju na handmade marketu i kako da namestite štand.

Sledeće izdanje Komuna marketa će se održati od 6. do 7. juna. Prijave za izlaganje nam pristižu punom parom, te vam savetujemo da rezervišete svoje mesto na Sava promenadi, što pre! Dodatne informacije kao i link za prijavu izlagača se nalazi ovde.