Originalni pokloni za vaše kolege, zaposlene ili poslovne partnere!

Korporativni pokloni
Autor: Komuna Redakcija

04/11/2022

Kraj svake godine je zabeležen darivanjem, stoga je novembarska blog tema posvećena baš tome! (I ne, nije prerano). Inspirišite se za poklon namenjen kolegi, zaposlenom ili možda čak i vašem šefu! Darivanje personalizovanih poslovnih poklona je odlična prilika da pokažete svojim kolegama da ih cenite i da vam je stalo. Pokloni za poslovne partnere i kolege koje možete naći na Komuna marketu su odlični za svako doba godine, uključujući i praznike, dodele nagrada ili priznanja, proslave godišnjica zaposlenih, stoga se ovom blog tekstu uvek možete vratiti.

Iznenadite svoje partnere, zaposlene ili kolege ovim ručno rađenim, jedinstvenim i unikatnim poklonima, koji će im sigurno olakšati vreme provedeno na poslu, ili ulepšati ono koje dolazi kasnije. Savetujemo vam da preskočite jeftine i beznačajne poklone koje mogu kupiti u svakoj radnji, i da se odlučite za jedinstvene i sentimentalne proizvode koje nudimo ovde na Komuna marketu! Smatramo da je kupovina sa Komuna marketa win-win situacija, jer ne da samo pokazujete kolegama da vam je stalo, već i podržavate lokalne domaće proizvođače. Svaki poklon možete kasnije personalizovati ručno ispisanom čestitkom ili korporativnim pakovanjem, i na taj način ćete još jasnije poslati vašu poruku.

 

1. Za srećnu pauzu - unikatna keramička šolja

 

Na prvom mestu se nalazi šolja, jer se zna gde se pije najviše kafe! Na poslu, zar ne? Na Komuna marketu imamo vrlo širok izbor ručno rađenih šolja, koje su oslikane, sa raznoraznim citatima i u raznim veličinama i bojama. Ukoliko je vaš kolega, zaposleni ili šef, više u biznis fazonu, uvek trči i žuri, naša topla preporuka je keramička Šolja za espresso sa tacnicom. Ukoliko pauzu za kafu ili čaj sa kolegom shvatate vrlo ozbiljno, naša preporuka ide za keramički klasik u zemljanim tonovima - Pure Speckled Gray šoljica za kapućino. A ukoliko imate pored sebe jednu borbenu, posvećenu koleginicu ili pak, šeficu, 100% ćete je oduševiti šoljom sa printom Žene će spasiti svet! Proizvod koji će sigurno okupiti kolege na jedno mesto jeste Lasermanov Stalak za Dolce Gusto i Nespresso kapsule.

 

[easy-image-collage id=3983]

 

2. Za lakšu organizaciju - planer, notes ili sveska

 

Planer, notes ili sveska su uvek dobar izbor jer kada se radi, mora se i sve dobro pamtiti. Svi volimo da imamo lepu svesku, u koju ćemo uredno pisati i beležiti radne zadatke ili privatne obaveze. Za sve šefice, šefove, menadžere, menadžerke i sve koji se tako smatraju, preporučujemo odvažan Business planer. Ukoliko vaš kolega ili koleginica ima neki “side hustle” iliti hobi, zanimanje pored posla - izaberite Rokovnik na preklop sa magnetom, kako bi svoje ideje zabeležili pažljivo na jednom mestu. Još jedan brend koji želimo da izdvojimo je Wood Corner koji proizvodi sveske čije drvene korice mogu da se personalizuju sa logom firme, inicijalima ili sa motivom po želji.

[easy-image-collage id=4013]

3. Dekorativni predmeti za radno okruženje

 

Jer u lepom prostoru se produktivnije radi, zar ne? Mi u Komuna timu se apsolutno vodimo ovim pravilom! Ukoliko želite da pomognete kolegi da dekoriše svoj radni sto, tople preporuke idu za Ujut šop, gde možete pronaći držače za olovke koji su ručno pravljeni od betona! Prekul, zar ne? Naš favorit je, u svakom slučaju, Sivi set betonskih saksija sa tacnom jer sadrži dva u jednom - držač za olovke i saksiju za kaktuse i sukulente. Za dodatnu dekoraciju, dodajte u svoj poklon i ovu minimalističku Betonsku saksiju za kaktuse i sukulente, za sve ljubitelje minijaturnih biljaka.

[easy-image-collage id=4015]

4. Praktični aksesoari - kožni novčanik, ceger ili torba

 

Ukoliko imate želju da kolegi ili zaposlenom poklonite torbu ili ceger, došli ste na pravo mesto jer na Komuna marketu imamo velik izbor cegera, rančeva i torbi od raznolikih materijala i veličina! Kad smo kod cegera, ne smemo zaboraviti da vam spomenemo malo luksuzniji, i takođe unisex izbor a to bi bio Mavo bags Kožni ceger u crnoj boji. Ukoliko je poklon zajednički, tople preporuke idu za glamuroznu Gamma premium žensku kožnu torbu iz Sorvei ateljea. A ukoliko je vaš kolega ljubitelji praktičnih, a opet, stylish komada, ova Messenger torba za laptop iz Crock Leather šopa je pravi pogodak! Još jedan neizostavni predlog poklona su kožne futrole i novčanici za nju i njega: njemu Futrola za pasoš a njoj glamurozan Ženski kožni novčanik.

[easy-image-collage id=4016]

5. Svima koji vole red, rad i mir - Zen bašta i Laserman organizeri

 

Jedna od najvažnijih stvari koje treba uraditi nakon duge radne nedelje jeste opustiti se, a savršen način za to je Zen bašta sa kvarcnim peskom sa kojim se osoba može ‘’poigrati’’ kako bi rasčistila misli i poboljšala koncentraciju. Za prave organizatore prostora imamo savršen poklon: Organizer za sto, jer svaki gadget mora da ima svoje mesto na radnom stolu. A ukoliko želite da istinski iznenadite svog kolegu ili pak šefa, tople preporuke idu za Kutiju za satove koju možete dodatno personalizovati.

[easy-image-collage id=4017]

6. Za kućnu kancelariju - print i mirisna sveća!

 

Ukoliko vaša firma posluje od kuće, vaš poklon može biti i nešto što će pomoći kolegi ili zaposlenom da sebi napravi prijatniju kućnu kancelariju, jer sve je u detaljima! Počinjemo od najmanjeg: mirisna sveća za produktivnu radnu atmosferu - Mirisna sveća Jorgovan iz Freya Candles šopa koja može da se izradi sa korporativnim brendingom. Nakon toga su na redu art printovi; za eklektičan i moderan izgled, uvek preporučujemo umetničke postere iz Žarko Tošev studija. Ukoliko je vaš kolega ili zaposleni neko ko voli da putuje, ilustracije gradova iz Bananica Art studija će ga podsećati na omiljene evropske prestonice. A za dodatnu motivaciju, sve preporuke idu za Wall Notion studio, sa našim favoritom: Drž’ se poster!

[easy-image-collage id=4018]

Biranje poklona nikad nije lak zadatak, stoga smo napravili ovu, malu ali vrednu za pročitati, listu ideja za poklone koje možete već odmah poručiti sa Komuna marketa. Na listi se nalaze pokloni za žene i muškarce, za mlađe ili starije saradnike!

Da li ste uspeli da pronađete savršen poklon za svog kolegu ili zaposlenog? Pišite nam ispod. Ukoliko ste vlasnik firme i želite da poručite veću količinu proizvoda ili napravite personalizovani poklon set proizvoda za vaše zaposlene, pišite nam na office@komunamarket.rs! Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.