Originalni pokloni za vaše kolege, zaposlene ili poslovne partnere!

Korporativni pokloni
Autor: Komuna Redakcija

09/01/2024

Inspirišite se za poklon namenjen kolegi, zaposlenom ili možda čak i vašem šefu! Darivanje personalizovanih poslovnih poklona je odlična prilika da pokažete svojim kolegama da ih cenite i da vam je stalo. Pokloni za poslovne partnere i kolege koje možete naći na Komuna marketu su odlični za svako doba godine, uključujući i praznike, dodele nagrada ili priznanja, proslave godišnjica zaposlenih, stoga se ovom blog tekstu uvek možete vratiti.

Iznenadite svoje partnere, zaposlene ili kolege ovim ručno rađenim, jedinstvenim i unikatnim poklonima, koji će im sigurno olakšati vreme provedeno na poslu, ili ulepšati ono koje dolazi kasnije. Savetujemo vam da preskočite jeftine i beznačajne poklone koje mogu kupiti u svakoj radnji, i da se odlučite za jedinstvene i sentimentalne proizvode koje nudimo ovde na Komuna marketu! Smatramo da je kupovina sa Komuna marketa win-win situacija, jer ne da samo pokazujete kolegama da vam je stalo, već i podržavate lokalne domaće proizvođače. Svaki poklon možete kasnije personalizovati ručno ispisanom čestitkom ili korporativnim pakovanjem, i na taj način ćete još jasnije poslati vašu poruku.

1. Za srećnu pauzu - unikatna keramička šolja

Na prvom mestu se nalazi šolja, jer se zna gde se pije najviše kafe! Na poslu, zar ne? Na Komuna marketu imamo vrlo širok izbor ručno rađenih šolja, koje su oslikane, sa raznoraznim citatima i u raznim veličinama i bojama. Ukoliko je vaš kolega, zaposleni ili šef, više u biznis fazonu, uvek trči i žuri, naša topla preporuka je keramička Šolja za espresso. Ukoliko pauzu za kafu ili čaj sa kolegom shvatate vrlo ozbiljno, naša preporuka ide za keramički klasik u zemljanim tonovima, Artsy šolja za kapućino, dostupna u dve boje. A ukoliko imate pored sebe jednu borbenu, posvećenu koleginicu ili pak, šeficu, 100% ćete je oduševiti šoljom sa printom Žene će spasiti svet! Proizvod koji će sigurno okupiti kolege na jedno mesto jeste LasermanovStalak za Dolce Gusto ili Nespresso kapsule.

img

2. Za lakšu organizaciju - planer, notes ili sveska

Planer, notes ili sveska su uvek dobar izbor jer kada se radi, mora se i sve dobro pamtiti. Svi volimo da imamo lepu svesku, u koju ćemo uredno pisati i beležiti radne zadatke ili privatne obaveze. Za sve šefice, šefove, menadžere, menadžerke i sve koji se tako smatraju, preporučujemo odvažan poslovni rokovnik koji će jedva čekati da izvade na sastanku. Ukoliko vaš kolega ili koleginica ima posla preko glave - izaberite dnevni planer, kako bi svoje obaveze i ideje zabeležili pažljivo na jednom mestu. Najlepši deo dana će im biti precrtavanje završenih obaveza! Još jedan brend koji želimo da izdvojimo je Wood Corner koji proizvodi notese čije drvene korice mogu da se personalizuju sa logom firme, inicijalima ili sa motivom po želji.

img

3. Dekorativni predmeti za radno okruženje

Jer u lepom prostoru se produktivnije radi, zar ne? Mi u Komuna timu se apsolutno vodimo ovim pravilom! Ukoliko želite da pomognete kolegi da dekoriše svoj radni sto, tople preporuke idu za Ujut šop, gde možete pronaći držače za olovke koji su ručno pravljeni od betona! Prekul, zar ne? Naš favorit je, u svakom slučaju, betonski set za radni sto jer sadrži dva u jednom - držač za olovke i saksiju za kaktuse i sukulente. Za dodatnu dekoraciju, dodajte u svoj poklon i ovu minimalističku saksiju za cveće, za sve ljubitelje biljaka.

img

4. Praktični aksesoari - kožni novčanik, ceger ili torba

Ukoliko imate želju da kolegi ili zaposlenom poklonite torbu ili ceger, došli ste na pravo mesto jer na Komuna marketu imamo velik izbor cegera, rančeva i torbi od raznolikih materijala i veličina! Kad smo kod cegera, ne smemo zaboraviti da vam spomenemo malo luksuzniji, i takođe unisex izbor a to bi bio kožni ceger u različitim bojama. Ukoliko je poklon zajednički, tople preporuke idu za elegantnu ali praktičnu kožnu pismo torbicu. A ukoliko je vaš kolega ljubitelji praktičnih, a opet, stylish komada, ova kožna podloga za tastaturu i miš je pravi pogodak! Još jedan neizostavni predlog poklona su kožne futrole i novčanici za nju i njega. A ako znate ko im je omiljeni umetnik, izaberite ceger sa motivom Darka Rundeka ili Vlade Divljana!

img

5. Svima koji vole red, rad i mir - Zen bašta i Laserman organizeri

Jedna od najvažnijih stvari koje treba uraditi nakon duge radne nedelje jeste opustiti se, a savršen način za to je Zen bašta sa kvarcnim peskom sa kojim se osoba može ‘’poigrati’’ kako bi rasčistila misli i poboljšala koncentraciju. Za prave organizatore prostora imamo savršen poklon: Organizer za sto, jer svaki gadget mora da ima svoje mesto na radnom stolu. A ukoliko želite da istinski iznenadite svog kolegu ili pak šefa, tople preporuke idu za Kutiju za satove koju možete dodatno personalizovati.

img

6. Za kućnu kancelariju - print i mirisna sveća!

Ukoliko vaša firma posluje od kuće, vaš poklon može biti i nešto što će pomoći kolegi ili zaposlenom da sebi napravi prijatniju kućnu kancelariju, jer sve je u detaljima! Počinjemo od najmanjeg: mirisna sveća za produktivnu radnu atmosferu - mirisne sveće koje mogu da se izrade sa korporativnim brendingom. Nakon toga su na redu art printovi; za eklektičan i moderan izgled, uvek preporučujemo ilustracije srpskih gradova iz Žarko Tošev studija. Ukoliko je vaš kolega ili zaposleni neko ko voli da putuje, ilustracije evropskih gradova iz Bananica Art studija će ga podsećati na omiljene prestonice koje je posetio. A za dodatnu motivaciju, sve preporuke idu za Wall Notion studio, sa našim favoritom: Drž’ se poster!

img

Biranje poklona nikad nije lak zadatak, stoga smo napravili ovu, malu ali vrednu za pročitati, listu ideja za poklone koje možete već odmah poručiti sa Komuna marketa. Na listi se nalaze pokloni za žene i muškarce, za mlađe ili starije saradnike!

Da li ste uspeli da pronađete savršen poklon za svog kolegu ili zaposlenog? Pišite nam ispod. Ukoliko ste vlasnik firme i želite da poručite veću količinu proizvoda ili napravite personalizovani poklon set proizvoda za vaše zaposlene, pišite nam na [email protected]! Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.