Priključite se #ekokomuna izazovu uoči Dana planete Zemlje!

Priključite se #ekokomuna izazovu
Autor: Komuna Redakcija

01/04/2020

Hajde da zajedno stičemo eko navike!

Priključite se našem aprilskom #ekokomuna Instagram izazovu kroz koji želimo da vam približimo životni stil bez odpada i da na taj način zajedno obeležimo Dan planete Zemlje. U toku aprila objavljivaćemo po jedan “zeleni” izazov sa kojim želimo da izazovemo naš tim, i sve vas, da svakog dana u aprilu učinimo nešto dobro za našu planetu.

Ovih dana, izloženi som stalnom medijskom pritisku koji ume da nam stvara strah i budi osećaj nemoći. Kroz #ekokomuna izazov, želimo da skrenemo pažnju na nešto pozitivno što možemo učiniti za sebe i naš dom. Nadamo se da ćemo kroz ovaj izazov oterati negativne misli i probuditi osećaj svrhe kod svih koji nam se pridruže, jer na šta bolje koncentrisati misli nego na proaktivno i svakodnevno činjenje dobra?

Odštampajte kalendar i sa pojedinačnim dnevnim izazovima beležite svoj napredak!

22. aprila obeležava se Dan planete Zemlje, koji ima za cilj da poveća svest ljudi o ugroženosti životne sredine, kao i da se za njega angažuje što šira javnost. Ako vas zanima kako možete promenom svakodnevnih navika i životnog stila da poboljšate zdravlje planete, pročitajte naše jednostavne savete za čistiju planetu i saznajte kako se živi život bez otpada?

Zapratite nas na Instagramu i ne zaboravite da uključite notifikacije o postovima da bi prvi dobijali obaveštenja o novim izazovima! Prvi izazov objavljujemo već danas!