Uslužno fotografisanje proizvoda za male proizvođače

Usluzno fotografisanje proizvoda
Autor: Komuna Redakcija

20/10/2022

Želite da otvorite svoj onlajn šop na Komuni sa željom da doprete do novih kupaca, ali nemate reprezentativne fotografije svojih proizvoda?

Verujemo da već dobro znate koliko jedna fotografija koju vidite na Instagramu ili u onlajn šopu može da utiče na donošenje odluke o kupovini proizvoda.

Cela suština fotografije jeste da ispriča neku priču i da potencijalne mušterije, gledajući nju, zamisle sebe kako poseduju neki određen proizvod koji im se svidi.

Kako kupci procenjuju kvalitet i vrednost proizvoda samo kroz ekran, vaši artikli moraju da budu izuzetno dobro vizuelno predstavljeni da bi odmah ostavili trajan utisak. Većina kupaca sklona je kupovini proizvoda čije su slike privlačne i pružaju im živopisan osećaj.

Zašto onda ne biste iskoristili moć fotografije i preneli priču o svom brendu potencijalnim kupcima?

Fotografisanje nakita od žice
Primer fotografisanja proizvoda sa modelom

Uštedećete svoje vreme

Svesni smo da preduzetnici poput vas na dnevnom nivou imaju brdo obaveza koje moraju da obave, bilo da su to neki krupniji poslovi vezani za finansije i administraciju, pa sve od komunikacije sa mušterijama, primanja porudžbina, pakovanja i slanja pošiljaka.

Svi ti zadaci mogu oduzeti mnogo vremena, te se ponekad desi da se na kraju dana setite da je trebalo odraditi i fotografisanje novih proizvoda, a da je sada već kasno za to.

Stalno odlaganje fotografisanja proizvoda može da vas košta.

Naš fotograf odradiće deo posla koji je za vas neizmerno važan, ali vam možda ne ide od ruke, a to je kako u najboljem svetlu predstaviti vaš brend. Takođe, uvek stoji na raspolaganju da sasluša vaše želje i viziju i da ih usvoji prilikom realizacije vašeg zajedničkog projekta.

Fotografisanje torbe od rafije
Primer kataloške fotografije proizvoda na beloj pozadini
Fotografisanje torbe od rafije
Primer kataloške fotografije proizvoda na beloj pozadini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dozvolite našem fotografu da vam pomogne da predstavite svoje proizvode na najbolji mogući način.

Ako prepustite ovaj zahtevan zadatak nama, moći ćete bolje da organizujete obaveze koje preduzetnički posao nosi sa sobom i posvetiti se onome u čemu ste najbolji - stvaranju.

 

Poboljšaćete izgled svog shopa na Komuni

Ukoliko na svom šopu imate čiste, estetične i stilizovane fotografije možete da povećate ne samo broj posetilaca na stranici već i broj novih porudžbina, što vama svakako ide u prilog.

Naravno, ne smemo zaboraviti osnovnu stvar a to je da bi vaš proizvod bio prodavan na našem marketu mora da poseduje karakteristike koje su ljudima danas neophodne da bi nešto poručili onlajn, a to su u prvom redu privlačne fotografije. Jer one su te koje daju prvi utisak o vašem proizvodu i moraju dovoljno očarati kupca da bi dalje izdvojio svoje vreme i detaljnije pregledao proizvod.

Posle toga ide funkcionalnost proizvoda, brending i lepa ambalaža (pogodno je da bude eco friendly) i pristupačne cene, a optimizovani i detaljni opisi samih proizvoda na stranici dodatno utiču na konačnu odluku o kupovini proizvoda.

Fotografisanje kozmetike na jednobojnoj pozadini
Primer stilizovane grupne fotografije proizvoda

 

Dakle, fotograf je tu da vašem brendu da autentični izgled, prikazujući proizvode iz svih uglova, a to se najbolje postiže kroz stilizovanu scenografiju ili prezentovanje proizvoda i njihove upotrebe na modelu.

Poboljšajte izgled svog brenda i kredibilitet profesionalnim fotografisanjem proizvoda.

Fotografisanja odeće na modelu
Fotografije proizvoda pre i posle uslužnog fotografisanja

 

Fotograf će doprineti povećanju obima posla

Fotografi imaju sposobnost da neke stvari vide iz drugačijeg ugla, veoma dobro znaju da hvataju momente koji su isto tako važni za predstavljanje samih proizvoda, poseduju istančan njuh za estetiku, kreiranje scenografije i još mnogo propratnih veština koje su bitne za njihov posao.

Fotografisanje odeće na modelima
Primer editorijal fotografije sa modelima
Fotografisanje kozmetičkih proizvoda sa modelom
Primer editorijal fotografije sa modelom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rad i saradnja sa iskusnim ljudima koji uživaju u svom poslu, vašem brendu može doneti samo dobre rezultate, ne samo kad je u pitanju povećan obim posla već i kada ljudi počnu da prepoznaju vas i vaš brend zahvaljujući fotografijama koje ste im pokazali.

Pobrinućemo se da u roku od 7-10 dana imate finalan proizvod, u ovom slučaju fotografije koje ćete moći da koristite za vaš onajn šop na Komuni, kao i na društvenim mrežama u svrhu promovisanja istog.

Fotografisanje proizvoda je stub uspeha e-commerce prodavnice, ne samo iz razloga što predstavlja jedini način prikazivanja ponude brenda, već je i prva stvar od koje zavisi hoće li se mušterija odlučiti za kupovinu.

Da bi bili uspešni onlajn prodavci, potrebne su vam profesionalne fotografije koje mogu da prikažu u najboljem svetlu vaše proizvode i podstaknu kupce da ih kupe.

Fotografisanje lifestyle fotografije
Primer stilizovane lifestyle fotografije proizvoda

 

Zaključak

U današnjim vremenima, kada onlajn kupovina sve više dolazi do ekspanzije veoma je važno da se vizualno prikažete ljudima, da budete svoji, prepoznatljivi, da vaše proizvode koristi što veći broj zadovoljnih kupaca a to danas ništa ne bi bilo moguće bez upečatljive fotografije, jer je ona ta koja čini da se mušterija zaljubi u proizvod na prvo gledanje.

Ovde možete pogledati naš portfolio i primere fotografija koje smo već u okviru ove usluge napravili, kao i aktualni cenovnik usluge.

Ukoliko ste zainteresovani, javite nam se putem imejla na [email protected] i saznajte više informacija o našoj usluzi fotografisanja proizvoda za male proizvođače, a mi ćemo vam u najkraćem roku poslati ponudu skrojenu baš po vašoj meri.